Новини проекту
Найзахопливіші детективи для підлітка
Wizeclub Education: курси додаткової освіти в Україні
Що робити, якщо болить поперек
Онлайн академія Mate academy – від мрії потрапити в IT до першої роботи
Мобільні додатки для підтримки організації навчання та співпраці в освітньому процесі
Школа англійської для дітей: важливість навчання та як вибрати кращу школу
Хто такий Зевс?
Вивчаємо англійську за допомогою читання
Благодійність та соціальна відповідальність бізнесу
Як обрати надувний басейн?
Як створити і розкрутити групу у Фейсбуці без блокування
Практичні рекомендації по вибору школи англійської мови
Options for checking articles and other texts for uniqueness
Різниця між Lightning та USB Type-C: одна з відмінностей iPhone
Столична Ювелірна Фабрика
Відеоспостереження у школі: як захистити своїх дітей?
Чим привабливий новий Айфон 14?
Розширений пакет за акційною ціною!
iPhone 11 128 GB White
Програмування мовою Java для дітей — як батьки можуть допомогти в навчанні
Нюанси пошуку репетитора з англійської мови
Плюси та мінуси вивчення англійської по Скайпу
Роздруківка журналів
Either work or music: 5 myths about musicians and work
На лижі за кордон. Зимові тури в Закопане
Яку перевагу мають онлайн дошки оголошень?
Огляд смартфону Самсунг А53: що пропонує південнокорейський субфлагман
БЕЗПЕКА В ІНТЕРНЕТІ
Вітаємо з Днем Вчителя!
Портал E-schools відновлює роботу
Канікули 2022
Підписано меморандум з Мінцифрою!
Офіційне найменування:
Розливенський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Великоновосілківської селищної радиради Донецької області
Тип навчального закладу:
Установа загальної середньої освіти
Населений пункт:
с. Розлив
Адреса:
85544,Донецька обл.,Великоновосілківський р-н,с.Розлив,вул.Совхозна,2 Б
Телефон:
0624393736 (вчительська)
E-mail:
21978201@mail.gov.ua

Раді вітати Вас на сайті нашого освітнього закладу! 

Розливенській заклад загальної середньої освіти сьогодні:

 це заклад, який оснований на вірі в кожну дитину;

це індивідуальна концепція освітньої і виховно діяльності;

це сучасні педагогічні технології, висока професійна компетентність колектива закладу;

це освітнє середовище, де кожна дитина здатна досягти успіху!

Ідею акції «Всесвітній день вишиванки» у 2006 році запропонувала студентка факультету історії, політології та міжнародних відносин Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича Леся Воронюк. А поштовхом до реалізації ідеї та святкування стала вишиванка Ігоря Житарюка, яку він регулярно одягав на пари, як і чимало інших студентів. Леся запропонувала одногрупникам та студентам обрати один день і всім разом одягнути вишиванки. Спочатку вишиванки одягнули кілька десятків студентів та кілька викладачів факультету. Та вже протягом наступних років свято розрослося до всеукраїнського рівня, до нього почала долучатися українська діаспора по всьому світу, а також прихильники України.
Здобувачі освіти Розливенського ЗЗСО І-ІІІ ступенів долучились до цього свята, взявши участь у флешмобі до Дня вишиванки. Учні 1-4 класів виготовили вишиванки,намалювали малюнки.

Кожного року у другу неділю травня відзначається День матері. В Україні це свято бере початок 2000 року.
З цієї нагоди у Розливенському ЗЗСО І-ІІІ ступенів здобувачі освіти виготовляли привітальні листівки для своїх матусь, ознайомилися з історією свята, дізналися про те, як День матері відзначається у різних країнах світу.

Відповідно до Закону України від 09.04.2015 № 315-VIII «Про увічнення перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939-1945 років», із метою віддання данини пам’яті всім жертвам Другої світової війни 1939-1945 років та піклування про ветеранів війни, учасників визвольного руху та жертв нацизму, 6 та 7 травня 2021 року в Розливенському ЗЗСО І-ІІІ ступенів Великоновосілківської селищної ради проведено інформаційно-просвітницькі заходи до Днів пам’яті та примирення, перемоги над нацизмом у Другій світовій війні:1.Єдину виховну годину «А мак цвіте! Внесок українців у перемогу Антигітлерівської каоліції над нацизмом», 2.Дистанційні виховні години ( Використано матеріали проєкту «Урок звитяги» Міністерства у справах ветеранів України за травень 2021 року за покликанням: https://mva.gov.ua/ua/veteranam/nacionalno-patriotichne-vihovannya/informacijno-metodichni-materiali/urok-zvityagi)
3.Презентація «До Дня пам’яті та примирення, Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні» ( підготовлені Донецьким ОБЛІППО у 2019 році) https://drive.google.com/file/d/1zIMI_3gRwHo0BIg2s5EZN_H8ZFyRyer6/view?usp=sharing ,
4.Виставка дитячих малюнків "Ніколи не забудемо!"

До 35-х роковин Чорнобильської трагедії у нашій країні відбудуться урочисті та пам’ятні заходи: покладання квітів, мітинги-реквієми, тематичні виставки тощо.

У цей день і ми вшановуємо ліквідаторів, за їх сміливість та відвагу! Передаємо найщиріші слова вдячності та доземний уклін за високу громадянську позицію і схиляємо голови перед світлою пам’яттю тих, чиї життя обірвав смертоносний атом.

26 квітня – є днем пам’яті про найбільшу техногенну катастрофу та вшанування героїзму пожежників, експлуатаційного персоналу ЧАЕС, військовослужбовців, будівельників, учених, медиків, які брали участь у ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС. Подвиг цих людей назавжди записано до літопису людської мужності, він навічно залишиться у пам’яті українського народу. Сьогодні здобувачі освіти Розливенського ЗЗСО І-ІІІ ступенів взяли участь у перегляді та обговоренні "Казки про Чорнобиль".Казка про Чорнобиль для дітей і не тільки....
Страшна трагедія з підступною радіацією відлунює і досі в житті багатьох людей світу...
Здобувачі освіти 1-11 класів взяли участь у годині пам'яті "Чорнобильські дзвони" за участю свідка тих подій Коробова Ю.В. Він розповів присутнім про своїх друзів,які разом рятували світ від наслідків страшного вибуху. Аріна Батрак (2 клас) продекламувала свій вірш. https://www.facebook.com/photo/?fbid=462047195021600&set=a.117610926131897
Ще було організовано виставку робіт учнів "Не забудемо!"Проведено круглий стіл за участю учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС на тему: “ Чорнобильська катастрофа-тридцять п’ять років потому”. Найактивніш учні беруть участь у Всеукраїнському конкурсі серед молоді та юнацтва “Чорнобиль. Природа. Відродження”. З допомогою Розливенського СБК організували перегляд документального фільму «Чорнобиль. Точка часу» https://www.youtube.com/watch?v=55ueObCiq-w .

Стіна
Залишати коментарі можуть тільки авторизовані відвідувачі.